Marţi, 2017-11-21, 6:27 PM
Bine aţi venit Vizitator | Înregistrare | Autentificare

ClixSense în România

Beneficii 2016
Promoția expiră în

Meniu site
Autentificare
Căutare
Să-mi amintesc
Rețele sociale
Calendar
«  Noiembrie 2017  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 4817
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Forumul Comunității uCoz
 • Manualul uCoz
 • Tutoriale Video
 • Magazinul oficial cu Șabloane
 • Cele mai bune exemple de website-uri
 • Statistici

  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0
  Suntem online
  Top 10 Site PTC
  Relmax Top

  Informatii despre site

  Bani online

  Începând cu anul 2013 și Românii dau o mare importanță privind Site-urile PTC
  (plătiți printr-un click).

  Site-ul cu cea mai mare cotă de Membrii Înregistrați din Lume este ClixSense, din 2007 aducând propietarului acestui Site venituri de miliarde de $. Și în România sunt membri înregistrați încă din 2007care scot sume cuprinse între 100 - 9,843 mii$ pe lună. Bine-nțeles că-ci mai sunt și alții înregistrați pe parcursul anilor dar scoțând sume modice începând de la 100 de $ la 2000-3000$ pe lună, aici mă refer la cei care lucrează constant zi de zi și au cel puțin 10 referali pe primul nivel). 
  Ce ma făcut să scriu această recenzie despre Site-urile ptc, este indiferența cu care Românii tratează aceste Oportunitați de Afaceri la cheie din care se pot scoate Venituri Suplimentare Garantate. Dar totuși, după cum spuneam anul 2013 se pare să-i fi trezit pe unii începând să se înregistreze pe Site-ul ClixSense
  Important este faptul ca TU să fi primul care se Înregistrează Azi pe site, urmând ca prietenii, rudele și cunostințele tale să se înregistreze ca și afiliat al tău prin Link-ul tău de referal. Prin acest program de afiliere ClixSense pune la dispoziție 8 nivele de câștiguri, astfel încât tu să poți câștiga cât mai mulți bani de la fiecare referal.

  Ce este ClixSense?

  ClixSense este un program PPC (plătește pentru accesarea site-urilor), care încă din 2007 și-a obișnuit utilizatorii cu servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru un utilizator "standard" platforma oferă: $0.02 / click, $0.008/referral click, premii zilnice de peste 10$, numeroase "task-uri" cu valoare variată, referrali direcți nelimitați, reclame zilnice, plăți online la atingerea pragului de 8$, prin PayPal*, PAYTOO, Payza*, NETELLER.Pentru utilizatorii avansați, sau cei ce vor să câștige repede și sigur, propun un upgrade, la nivelul PREMIUM (o investiție de 17$ pentru un an), astfel puteți realiza venituri foarte mari. (garantat).

  Noțiuni generale despre ClixSense!
  Veniturile provin din accesarea unor site-uri puse la dispoziție de platformă (zilnic), introducerea de referrali (le spui prietenilor, rudelor, colegilor de serviciu și cunoștințelor tăi să se înregistreze sub link-ul tău de rsferal), dar și din numeroase task-uri online sau premii. Site-ul prezintă și o parte de "jocuri" de unde se pot scoate, puncte, ulterior bani.
  Un real avantaj este că funcționează doar cu afiliați direcți, adică cu oameni reali, aceasta fiind o garanţie pentru noii membri că această afacere este sigură, corectă şi durabilă.
  Cea mai bună parte despre programul ClixSense este că, în calitate de consumator on-line potențial, nu există nici o taxă pentru a vă înregistra și puteți să câștigați bani imediat.

  Cum te înregistrezi ?
  În primul rând îți trebuie un cont Paypal, Payza, etc. Acestea sunt două bănci virtuale unde iți vei primi banii , apoi îi poți scoate prin card sau cont bancar. Recomand aceste două bănci deoarece sunt cele mai sigure, vechi, agreate și de încredere unde majoritatea site-urilor își fac plățile.
  Înregistrați-vă accesând din bara de Meniu pagina PayPal / Payza sau click pe unul din banerele de mai jos.

  Cum poți să câștigi mai mulți bani ?
  Având în vedere că aproape fiecare site plătește cu 1 cent pe click (0.01$) nu vei face foarte mulți bani de unul singur ,așa că v-a trebui să faci unele sacrifici pentru a câștiga mai mult .După ce te-ai înregistrat pe un site la "My Affiliate Details" îți va apărea un link (ex:www.nume-site.com/?r=usernameul-tău) .Acesta este linkul tău de referal prin care poți aduce noi membri la site .Când cineva se înregistrează pe un site folosind linkul tău de referal tu câștigi bani de pe urma lui ,din contul lui ne-scăzându-se nimic (de exemplu tu câștigi 50% sau 100% de pe urma click-urilor unui referal) .Exemplu de câștig cu 10 referali (click-ul lor contând 0.01$-adică 100%):
  Tu dai 10 clickuri pe zi=0.1$ (10 cenți) 10 referali dau 10 clickuri pe zi=1$ Câștigul tău pe luna=33$
  Dacă site-ul la care vrei să te înregistrezi plătește cu mai mult de 0.01$ pe click standard ,nu are forum , live chat , live support , are payout mare sau necesită o taxă de înscriere NU TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI. Frecventați de cât mai multe ori forumul să vedeți posibile nereguli în legătură cu plățile neefectuate sau nepredarea referalilor sau a contului premium .
  Aceste site-uri care nu plătesc se numescSCAM
  Ghidul afacerilor on-line de succes Te învață cum să faci bani pe internet pas cu pas.
   
  Pasul 1: Click aici, după care trebuie să accesați secțiunea SING UP NOW din pagină sau din meniu.
   
   
  Pasul2: Completarea formularului de înscriere, cu datele dumneavoastră personale trebuie să fie reale pentru a putea fi platiți.
  Username: nume ales
  Password: parola
  Confirm Password: confirmare parola
  Email Address: adresa de email
  Confirm Email: confirmare adresa email
  PayPal/Payza E-mail:emailul cu care te-ai înregistrat la Paypal/Payza
  Country: țara
  Referrer: persoana care ți-a spus despre site,e deja trecut,nu modofici
  Security code: codul de securitate scris
  Terms of Service.I accept TOS: bifezi căsuța
  Pasul 3: Create account, dupa crearea contului trebuie să confirmați procedura (o să primiți un e-mail cu link-ul de confirmare pe care trebuie să îl accesați).
  Pasul 4: După confirmare vă puteți autentifica. primiți un e-mail cu link-ul de confirmare pe care trebuie să îl accesati).
  Pasul 5: Începeți să faceți bani!
  Tot ceea ce trebuie să faci este să intri la pagina "Surf Ads" sau "View Advertisements", să intri pe fiecare site în parte, să aștepți 10,15, 20,30 sau 40 de secunde. Pe unele Site apare DONE și un semn verde bifat sau un X roșu și să ieși. X-ul îți va apărea probabil fiindcă ai intrat de 2 ori pe același site in acceași zi sau ai intrat pe 2 siteuri simultan .
  Când iți apare DONE si semnul verde bifat ai luat bani ,când scrie DONE și X-ul roșu bifat nu ai luat bani.
  Intră pe pagina "ClixGrid": Faceți click pentru a câștiga până la 10.00 dolari!
  ClixGrid este ușor de jucat. Doar să faceți click oriunde pe imagine și poți câștiga până la 10 dolari, care merge direct în soldul contului dvs.! Fiecare click va deschide site-ul unui sponsor pentru vizualizare până la 10 secunde. După ce acest timp a trecut, veți ști dacă sunteți un câștigător sau nu.
   
   
   
  navigare pagină
  partea superioară