Sâmbătă, 2018-10-20, 0:50 AM
Bine aţi venit Vizitator | Înregistrare | Autentificare

ClixSense în România

Beneficii 2016
Promoția expiră în

Meniu site
Autentificare
Căutare
Să-mi amintesc
Rețele sociale
Calendar
«  Octombrie 2018  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 4821
Prietenii site-ului
 • Creaţi un website gratuit
 • Forumul Comunității uCoz
 • Manualul uCoz
 • Tutoriale Video
 • Magazinul oficial cu Șabloane
 • Cele mai bune exemple de website-uri
 • Statistici

  Total online: 1
  Vizitatori: 1
  Utilizatori: 0
  Suntem online
  Top 10 Site PTC
  Relmax Top

  Promovare website

   

  Unelte de promovare link

  Promovare link referal link

  click aici  vezi detalii despre Website pe scara globala !

  • Înainte să începeţi promovarea website-ului nou creat,trebuie să-i adăugaţi conţinut. Încercarea de a promova un site gol conduce la consecinţe negative. Mai întâi, un vizitator care ajunge pe un astfel de site gol, va ieşi imediat de pe pagină şi nu va mai reveni vreodată. În al doilea rând, motoarele de căutare (nu toate, dar majoritatea) re-indexează website-urile nu foarte des şi de aceea îşi vor aminti că site-ul dvs este gol pentru o perioadă lungă de timp.
  • După ce website-ul a fost umplut cu conţinut, urmează perioada de promovare activă. Promovarea activă include:
  • Prezentarea site-ului către cât mai multe motoare de căutare şi directoare pentru site-uri este posibil. Există multe site-uri speciale care pot face acest lucru pentru tine. Vă recomandăm un serviciu destul de bun - 1ps.biz - pentru prezentarea automată către directoarele şi motoarele de căutare. Acesta oferă câteva opţiuni gratuite.
  • 1PS.BIZ  scrubtheweb  entireweb  homerweb  search-o-rama  bing  official search cipinet  webwizard.at  SearchSight
  •    Amfibi Web Search & Directory    anunturi gratuite Directoare Galore!   Ping your blog, website, or RSS feed for Free    ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free    Brainfind.com - The Search Engine for Webmasters
  1. Schimbul de link-uri şi butoane cu alte website-uri. Un astfel de schimb crează legături externe către site-ul dvs, care îmbunătăţesc poziţia sa în motoarele de căutare. Parteneri pentru schimbul de link-uri pot fi găsiţi oriunde, ex. în TOP-ul nostru sau în oricare director (Yahoo!Dmoz etc).
  2. Reclama contextuală - texte de promovare tip plata-la-click pe Google, Yahoo!. Astfel de publicitate va aduce vizitatori interesaţi pe site-ul dvs. Deja menţionatul 1ps.biz oferă un bun aspect de lucru - puteţi comanda reclame contextuale cu design separat sau împreună cu poziţionarea şi asistenţa.
  3. Încercaţi să actualizaţi periodic website-ul dvs astfel încât vizitatorii să fie interesaţi să se întoarcă.
  Noi, Echipa ClixSense in Romania, vom face tot posibilul ca munca voastră pe site să fie cât mai confortabilă şi să vă oferim o gamă cât mai largă de servicii.

  Ping este un instrument online gratuit care promovează cu ușurință site-ul tau - cu simpla apasare a unui buton !  Ping la blog-ul dvs. , gratuit !

  Are o varietate de servicii de a notifica lumea că blog-ul dvs., site-ul, feed RSS sau podcast a fost recent actualizat sau creat !

  Este nevoie de mai puțin de un minut pentru a utiliza aceste programe de Ping și vă ajută să economisiți nenumarate ore de timp în procesul de promovare ! Bucurați-vă de serviciul nostru si distrati-va cu Ping !Blog Ping Site - hiphone 4 - Ping - pingmylink.com -googleping.com

  HyperSmash.com - pingoat.com - pingomatic.com  

   

                                                             

   
   
   
  Yibbida AutoSurfTraffic Exchange with 670,000+ members    
   
   
  Unde putem să ne promovăm Afacerea Gratuit
   
     

   

   

  navigare pagină